Parel armbanden

Schitterende (Zoetwater) parel armbanden

Ben je opzoek naar een leuk origineel en klassiek cadeau ? Dan vallen deze schitterende parel armbanden zeker in de smaak!!

Andere gouden armbanden.

  • Aan een bedelarmband kunnen allemaal bedeltjes of kinderkopjes gehangen worden om zo een uniek en persoonlijk sieraad te creëren.
  • Hou je van wat grotere / grovere schakel kijk dan eens in de categorie schakel armbanden.
  • Tegenwoordig heten de stijve slavenarmbanden Bangle.
  • Armbanden welke rondom voorzien zijn van zirconia’s of edelstenen zoals diamanten kan u vinden in de categorie Tennisarmbanden.

Zoals onze naam “Juwelier Bloom” al zegt zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen. Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen. Maar mocht een artikel uit de online collectie niet op voorraad zijn in onze gevestigde winkel dan wordt vanaf ons magazijn of leveranciers het artikel naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel in Rijswijk staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden, tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

Bekijk ook onze andere sieraden zo hebben we diversen sieraden voor verschillende gelegenheden in verschillende kleuren goud ( geelgoud, witgoud en roségoud. Klik hier voor alle andere gouden sieraden.

Heeft u vragen over deze parel armbanden of één van onze andere producten neem dan contact met ons op door een E-mail te sturen naar ; info@juwelier-Bloom.nl  of ons te bellen  op Telnr; 070-3966503 of Mobiel via  06-24833845 of whatsapp.

Lees meer

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.