Inkoop goud

Inkoop van gebruikt- sloop- of tanden goud.

Indien uw sieraad versleten is kan u het door onze goudsmid laten herstellen of op ons atelier er wat anders van laten maken ook is het mogelijk het bij ons in te ruilen voor een ander sieraad of horloge maar de waarde laten uitbetalen is natuurlijk ook mogelijk

We hanteren twee verschillende prijzen voor de inkoop van goud namelijk:

  1. Inruil waarde als u het goud bij ons inruilt voor een sieraad of horloge. U ontvangt dan een extra hoog bedrag om iets anders bij ons te kopen.
  2. Contant waarde als u contant geld wilt voor uw goud. U ontvangt een lager bedrag vanwege onze marge.

Uit veiligheidsoverwegingen betalen we maximaal € 300,- contant uit, hogere bedragen betalen we per bank overmaking uit.

We mogen alleen inkopen van personen boven de 18 jaar en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs of rijbewijs..

 

 

Juwelier Bloom is sinds 1999 een begrip in Rijswijk en omstreken. Met onze juwelierswinkel in het winkelcentrum “in de Bogaard” te Rijswijk zijn we gemakkelijk bereikbaar voor de wijde omgeving. En ook is er veel parkeer gelegenheid op loopafstand van onze winkel.

Zoals onze naam “Juwelier Bloom” al zegt zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen. Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen. Maar mocht een artikel uit de online collectie niet op voorraad zijn in onze gevestigde winkel dan wordt vanaf ons magazijn of leveranciers het artikel naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel in Rijswijk staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden, tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

Bekijk ook onze andere sieraden zo hebben we diversen sieraden voor verschillende gelegenheden in verschillende kleuren goud ( geelgoud, witgoud en roségoud)

Mocht u vragen hebben over deze sieraden of één van onze andere producten dan kunt u contact met ons opnemen door een E-mail te sturen naar ; info@juwelier-Bloom.nl  of ons te bellen  op Telnr; 070-3966503 of Mobiel via  06-24833845 of whatsapp.