Oorstekers

Voor dames, heren en kinderen vind je hier de aller mooiste oorstekers!!

Leuk voor cadeau maar ook voor uzelf. Onze prachtige gouden oorstekers zijn er super mooi om het oor mee te verfraaien. Zo verkopen wij verschillende modellen oorstekers in het 14 karaats goud, maar ook in witgoud of bicolor goud.

  • Gouden oorsieraden.

    Zoals onze naam “Juwelier Bloom” al zegt zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen. Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen. Maar mocht een artikel uit de online collectie niet op voorraad zijn in onze gevestigde winkel dan wordt vanaf ons magazijn of leveranciers het artikel naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel in Rijswijk staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden, tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

    Bekijk ook onze andere sieraden zo hebben we diversen sieraden voor verschillende gelegenheden in verschillende kleuren goud ( geelgoud, witgoud en roségoud. Klik hier voor alle andere gouden sieraden.

    Heeft u vragen over deze gouden oorstekers of één van onze andere producten neem dan contact met ons op door een E-mail te sturen naar ; info@juwelier-Bloom.nl  of ons te bellen  op Telnr; 070-3966503 of Mobiel via  06-24833845 of whatsapp.

Lees meer

Toont alle 17 resultaten