Verlovingsringen

Hier vind je een zeer ruime collectie verlovingsringen!

Wil jij je geliefde ten huwelijk gaan vragen? En haar verrassen met “de perfecte ring”. Zodat ze wel “Ja”moet zeggen! Hier in onze webshop maar ook in onze winkel in Rijswijk vind je een ruime collectie 14 karaats gouden verlovingsringen.

Welke in geelgoud en tevens ook in witgoud zijn te verkrijgen. Maar wat tegenwoordig ook hip is, zijn de rood/rosé gouden verlovingsringen. Deze schitterende ring wordt vaak gedragen aan de linker ringvinger.

De traditie luid als volgt;

Het dragen deze ring aan de linker ringvinger stamt af van de Oude Grieken, Egyptenaren en de Romeinen. Vroeger was men er heilig van overtuigd dat de ader die vanaf de linker ringvinger direct naar het hart stroomde; ook wel de liefdesader genoemd “Vena Amoris”, de directe verbinding naar het hart waar alle liefde ontstaat.

Deze prachtige sieraden worden u aangeboden door Juwelier Bloom;

Juwelier Bloom is sinds 1999 een begrip in Rijswijk en omstreken. Met onze juweliersbedrijf in het winkelcentrum “in de Bogaard” te Rijswijk zijn we gemakkelijk bereikbaar voor de wijde omgeving. Zoals onze naam het al zegt zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen. Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen het andere gedeelte van de collectie wordt vanaf ons magazijn of leveranciers naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden. tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

Edwin Bloom is de eigenaar van juwelier Bloom met vakopleidingen en jaren ervaring binnen het juwelier vak en goudsmid atelier.

Bekijk ook onze andere sieraden zo hebben we diversen sieraden voor verschillende gelegenheden in verschillende kleuren goud ( geelgoud, witgoud en roségoud)

Voor vragen:

Mocht u vragen hebben over onze verlovingsringen of één van onze andere producten dan kunt u contact met ons opnemen door een E-mail te sturen naar ; info@juwelier-Bloom.nl  of ons te bellen  op Telnr.: 070-3966503 of Mobiel via  06-24833845 of whatsapp.

Lees meer

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.