Bedel armbanden

Geef één van deze bedelarmbanden als cadeau, bijvoorbeeld als er een een baby is geboren.

Personaliseer deze gouden bedelarmbanden  door er gouden bedeltjes aan te hangen welke voor u een betekenis hebben of gewoon leuk zijn. Hang aan de bedelarmband een kinderkopje en laat deze graveren met een naam of datum.

Koop deze prachtige gouden bedelarmband bij Juwelier Bloom in Delft centrum.

Gouden armbanden.

Laat je graveerarmband personaliseren door een naam of datum te laten graveren wanneer er bijvoorbeeld een baby’tje is geboren.
Aan een bedelarmband kunnen allemaal bedeltjes of kinderkopjes gehangen worden om zo een uniek en persoonlijk sieraad te creëren.
Een echte klassieker is natuurlijk de parelarmband
Hou je van wat grotere / grovere schakel kijk dan eens in de categorie schakel armbanden.
Armbanden welke rondom voorzien zijn van zirconia’s of edelstenen zoals diamanten kan u vinden in de categorie Tennisarmbanden.

Zoals onze naam “Juwelier Bloom” al zegt zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen. Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen. Maar mocht een artikel uit de online collectie niet op voorraad zijn in onze gevestigde winkel dan wordt vanaf ons magazijn of leveranciers het artikel naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel in Rijswijk staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden, tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

Bekijk ook onze andere sieraden zo hebben we diversen sieraden voor verschillende gelegenheden in verschillende kleuren goud ( geelgoud, witgoud en roségoud. Klik hier voor alle andere gouden sieraden.

Heeft u vragen over deze gouden slavenarmbanden of één van onze andere producten neem dan contact met ons op door een E-mail te sturen naar ; info@juwelierbloom.nl  of ons te bellen  op Telnr; 015-3011082 of Mobiel via  06-24833845 of whatsapp.

Lees meer
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.