Diamant ringen

Heel elegant maar ook trendy en fantasievol zijn deze diamant ringen.

Er zijn veel uiteenlopende modellen in diamant ringen te verkrijgen. Voor elke gelegenheid en bij ieder outfit zijn mooie diamant ringen te combineren. Zo zijn deze diamant ringen er in verschillende kleuren goud en soms ook  gecombineerd.

De waarde van een diamant wordt bepaald door een combinatie van de 4 verschillende kwaliteitsnormen, die de 4 C’s genoemd worden. Voor meer informatie over diamant en slijpvormen Klik hier

Met onze juwelierswinkel in het centrum in Delft zijn we gemakkelijk bereikbaar voor de wijde omgeving. En ook is er veel parkeer gelegenheid op loopafstand van onze winkel.

Zoals onze naam “Juwelier Bloom” al zegt zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen. Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen. Maar mocht een artikel uit de online collectie niet op voorraad zijn in onze gevestigde winkel dan wordt vanaf ons magazijn of leveranciers het artikel naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel in Rijswijk staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden, tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

Bekijk ook onze andere sieraden zo hebben we diversen sieraden voor verschillende gelegenheden in verschillende kleuren goud ( geelgoud, witgoud en roségoud)

Mocht u vragen hebben over deze sieraden of één van onze andere producten dan kunt u contact met ons opnemen door een E-mail te sturen naar ; info@juwelierbloom.nl  of ons te bellen  op Telnr; 015-3011082 of Mobiel via  06-24833845 of whatsapp.

Lees meer

Resultaat 1–32 van de 64 resultaten wordt getoond