Ketting met hanger

Onze colliers keting met hanger zijn leuk om als cadeau te geven voor welke gelegenheid  dan ook.

Speelse colliers met hanger zijn tijdloos te dragen en passen bij elke outfit. Sommige hangers hebben een vaste verbinding met het collier en sommige hangers hangen er speels los aan.

Ook zijn deze met mooie edelstenen zoals Citrien, Amethyst, Maansteen, Parelmoer en verschillende soorten kwarts te verkrijgen. Maar ook met mooie zirkonia’s en verschillende fantasie hangers zoals hartjes bijvoorbeeld.

Juwelier Bloom is sinds 1999 een begrip in Rijswijk en omstreken. Met onze juwelierswinkel in het winkelcentrum “in de Bogaard” te Rijswijk zijn we gemakkelijk bereikbaar voor de wijde omgeving. En ook is er veel parkeer gelegenheid op loopafstand van onze winkel.

Zoals onze naam “Juwelier Bloom” al zegt zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen. Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen. Maar mocht een artikel uit de online collectie niet op voorraad zijn in onze gevestigde winkel dan wordt vanaf ons magazijn of leveranciers het artikel naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel in Rijswijk staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden, tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

Bekijk ook onze andere sieraden zo hebben we diversen sieraden voor verschillende gelegenheden in verschillende kleuren goud ( geelgoud, witgoud en roségoud)

Mocht u vragen hebben over deze sieraden of één van onze andere producten dan kunt u contact met ons opnemen door een E-mail te sturen naar ; info@juwelierbloom.nl  of ons te bellen  op Telnr; 015-3011082 of Mobiel via  06-24833845 of whatsapp.

Lees meer

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.