Gouden klapcreolen

Het handige van deze mooie gouden klapcreolen is dat de sluiting bestaat uit een scharnier

Waardoor deze gemakkelijk zijn in te doen. Daardoor is het oor gaatje minder zichtbaar omdat de gouden klapcreolen merendeels erover heen vallen. Onze gouden klapcreolen zijn er in verschillende modellen en kleuren goud en soms ook gecombineerd in twee kleuren goud. Door de combinatie is het mogelijk om de ze omgekeerd te dragen, soms met geel goud aan de voorzijde en soms met het wit goud naar de voorzijde.

Koop deze prachtige bij Juwelier Bloom;

Gouden oorsieraden.

Zoals onze naam “Juwelier Bloom” al zegt zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen. Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen. Maar mocht een artikel uit de online collectie niet op voorraad zijn in onze gevestigde winkel dan wordt vanaf ons magazijn of leveranciers het artikel naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel in Rijswijk staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden, tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

Bekijk ook onze andere sieraden zo hebben we diversen sieraden voor verschillende gelegenheden in verschillende kleuren goud ( geelgoud, witgoud en roségoud. Klik hier voor alle andere gouden sieraden.

Informatie

Heeft u vragen over deze gouden klapcreolen of één van onze andere producten neem dan contact met ons op door een E-mail te sturen naar ; info@juwelier-Bloom.nl  of ons te bellen  op Telnr; 070-3966503 of Mobiel via  06-24833845 of whatsapp.

Lees meer

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.