Oorringen / Creolen

Koop hier de leukste en mooiste Oorringen – Creolen!!

Want oorringen / creolen zijn onmisbaar in een sieraden box van een vrouw. Het maak een outfit helemaal compleet!  Onze gouden oorringen / creolen zijn gemaakt van 14 karaats goud. Je hebt keuze uit geelgoud, witgoud of zelf in bicolor goud.

Gouden oorsieraden.

Zoals onze naam “Juwelier Bloom” al zegt zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen. Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen. Maar mocht een artikel uit de online collectie niet op voorraad zijn in onze gevestigde winkel dan wordt vanaf ons magazijn of leveranciers het artikel naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel in Rijswijk staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden, tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

Bekijk ook onze andere sieraden zo hebben we diversen sieraden voor verschillende gelegenheden in verschillende kleuren goud ( geelgoud, witgoud en roségoud. Klik hier voor alle andere gouden sieraden.

Vragen over oorringen of creolen?

Heeft u vragen over deze gouden oorringen of creolen of één van onze andere producten neem dan contact met ons op door een E-mail te sturen naar ; info@juwelier-Bloom.nl  of ons te bellen  op Telnr; 070-3966503 of Mobiel via  06-24833845 of whatsapp.

Lees meer

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.