Over ons

sinds 1999 juwelier Bloom

inSinds 1999 Juwelier

We zijn verhuisd naar Delft

 

Juwelier Bloom voorheen Juwelier Goudland is sinds 1999 een begrip in Rijswijk en omstreken en in 2023 verhuisd naar Delft. Met onze nieuwe juweliersbedrijf in het centrum van Delft zijn we gemakkelijk bereikbaar voor de wijde omgeving.

We zijn gevestigd aan de Brabantse Turfmarkt 74 in Delft in het voormalige pand van juwelier Warnaar waar we een nog grotere collectie zullen aanbieden. 

Zoals u ziet aan onze online collectie zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen, Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen het andere gedeelte van de collectie wordt vanaf ons magazijn of leveranciers naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel in Delft staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

Edwin Bloom is de eigenaar van juwelier Bloom met vakopleidingen en jaren ervaring binnen het juwelier vak en goudsmid atelier.

Edwin Bloom

Eigenaar

Het team van Juwelier Bloom

Het hele team en goudsmeden van Juwelier Bloom (voorheen Juwelier Bloom) heeft veel ervaring in het adviseren en aanmeten van sieraden. Dit is van belang omdat er zeer veel keuze is uit modellen, kleuren, materialen, breedte en briljanten. Het is bij ons ook vaak mogelijk om afwijkende ringen te bestellen indien u trouw- of relatieringen besteld moet u er rekening mee houden dat de hand van uw partner anders is dan die van u. Soms staat een iets bredere of smallere ring beter bij uw aanstaande dan dezelfde breedte zo kunnen we alle opties bekijken om samen met u het beste en mooiste set trouwringen te vinden welke u uw leven lang met plezier kan dragen.

Alleen het beste

De prachtigste stenen in combinatie met het mooiste edelmetaal goud.

Zorgvuldig samengestelde collectie van de prachtigste edelstenen gezet in de mooiste edelmetalen. Alleen het beste is goed genoeg voor u.

Een eigen ontwerp en design
vervaardigd door onze goudsmid.

U heeft al jaren iets in uw gedachten maar nog steeds niet gevonden? Kom dan zeker bij ons langs of maak van te voren een afspraak. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Onze goudsmid gaat samen met u aan de slag en ontwerpt en maakt het sieraad van uw dromen. Benieuwd we zien u graag in onze winkel in Delft.

Wel iets in uw gedachten echter nog geen concreet ontwerp? Doe alvast wat ideeën op en bekijk een aantal van onze gerealiseerde ontwerpen.

Maatwerk

Hoe gaat dat in zijn werk?

w

Verkennend gesprek

Samen met onze specialist bespreekt u u wensen.

Materiaal keuze

U maakt vervolgens een keuze voor de toe te passen materialen zoals de edelstenen en metaalsoort(en),=.
[

Definitief ontwerp

Als de wensen duidelijk zijn en de materialen zijn gekozen dan komt het definitieve ontwerp.